En català.

Pensava fer una versió catalana d'aquest web però trobo que traduir tots els textos no té sentit. Així que aprofitaré aquest tros de paper digital per quedar-me a gust en català.

És un gust quedar-se a gust... Tant a gust com quan després d'un dia atrafegat arribes a casa, jeus al sofà i t'arrenques les sabates. O com quan tens molta set i per fi aconsegueixes una gerra de cervesa ben freda, i quan després de la tercera buides la bufeta. És un gust dir el que penses i fer el que vols. Anar pel carrer sense presses i trobar-te amics en una terrassa. És un gust quan et toca el sol de l'hivern i quan en plena xafogor bufa una volaeta d'aire fresc. És un gust quan recorres la ciutat en moto cantant, sense trànsit, pol·lució, policia ni casc. O quan al llit amb el teu fill t'inventes de forma improvisada un conte que l'encanta. I quan sents que la feina està ben feta, i que els clients estan contents amb ella.

Tinc el gust d'haver nascut a Barcelona i de poder treballar per a empreses, institucions i associacions del país que comuniquen en català.